3 Ocak 2008 Perşembe

Mis Gibi Kokmak İçin



Parfüm vazgeçemediğim güzel bir ayrıntı. Kokoş olmanın ilk şartı kokunuz :) Parfüm almak için girdiğim dükkanlarda parfümlerin kokularından çok şişelerine hayran kalıyorum. Bir sürü de yeni parfüm çıkmış ama ben ne yaptım gittim kendi parfümümün üstelik setini aldım. Çünkü ben birçok kokuyu kullanamıyorum olsun ben parfümümü çok seviyorum zaten :) Birde farkettim ki ilk olarak pembe şişeli parfümlere bakıyorum ve kullandıklarımın çoğu da öyleydi.:) Ama hafif çiçek kokuları genelde pembe şişlerde oluyor ondan yani. Bir parfüm daha beğendim sanırım bir ara onu da alıcam ,aşağıda resmi olanlardan bir pembe şişeli parfüm :)

Bunlar da baktığım güzel şişeli parfümlerden bazıları,







Bu parfümlerle ilgili bilgi için Derinmor sitesine bakabilirsiniz.

3 yorum:

Yeliz dedi ki...

Benim kullandığım parfümlerin renkleri de pembe ve mor zevklerimiz uyuşuyormu ne:) Body Shop White Musk ve Victioria Beckhamın kokusu İntimately parfümünü kullanıyorum ikiside çok hoş, tavsiye ederim. Buradaki alternatifleri de değerlendireceğim:)

Saadet Topçu dedi ki...

Body Shop'tan birlikte aldığımızı kullanıyorsun sanırım ben onu bitirdim bile :)Bir tane Adidas kullanıyorum( hafta sonları için) Şimdi de parfümümün setini aldım yani internetten siparişi verdim çabuk gelse bari :)

Yeliz dedi ki...

Ordana aldığımız turuncu şişeli yasemin kokulu parfüm biteli ay oldu, mor white musk aldım parfüm ve deodorant:)parfüm depoladım valla beni 3-5 ay idare eder elimdekiler:)