15 Ocak 2008 Salı

Kenter Tiyatrosu Kampanyası


Kenter Tiyatrosu üç yeni oyunu ve ilk kez uygulanan bilet sistemiyle yeni yıla giriş yaptı. ÜÇ OYUN BİR BİLET – İKİ OYUN BİRARADA - NE ÖDEYEBİLİRSEN olarak tanımlanan bu uygulamada 25 YTL'ye sergilenen oyunları( bir oyun fiyatı), 30 YTL ödeyerek üç yeni oyun seyredebilirsiniz.“Kuyruk” ve “Açık Denizde” adlı oyunlar, aynı gün içinde birbirini izleyen matineler halinde oynanacakmış.Aynı oyunlar, ayda bir kez seyircinin ödeyebileceği herhangi bir ücretle izlenebilecekmiş. Değişik bir seyirci çekme ve seyirci mutlu etme kapmanyası olmuş.

Bu üç yeni oyun,John Buchan’ın yazdığı romandan Patrick Barlow’un uyarladığı, ünlü Hitchcock filmi 39 Basamak, Israel Horowitz’in absurd komedisi Kuyruk ve absurd komedi yazarı Slawomir Mrozek’ten Açık Denizde


Kenter TiyatrosuHalaskargazi Cad. No:35 Harbiye - Sisli, Istanbul

4 yorum:

KelebekNehir dedi ki...

Tiyatrolar hep seyircinin gelmemesinden şikayetçi. Bu tür kampanyalar yapmaları oturup şikayet etmelerinden iyidir bence. 30ytl yi tek bir oyun veremem ama üç oyun için verebilirim.

Saadet Topçu dedi ki...

Benim gittiğim tüm tiyatrolar dopdolu oluyor. Gidilmeyen boş olanlar hangisi bilmiyorum. Sanırım çok tiyato grubu var hepsi dolu olmayabilir onların indirim yapması daha çekici olabilir aslında Kenter tiyatrosunun yaptığı bu kampanya olsa olsa jest olur :)

Nurum dedi ki...

çok severim ben tiyatroyu en samimi şey gibi gelir bana,herşey canlı ve hayatın akışda...süper bir kampanya olmuş,artık darısı Eskişehir tiyatrolarının başına... :)

Saadet Topçu dedi ki...

Nur, Darısı tüm tiyatroların başına olsun tabi. :)