23 Ağustos 2007 Perşembe

NIKE Dans Kapışması

Nıke 'ın Dans serisi, tasarımları ve özellikle ayakkabılarıyla spor giyim anlayışını birde dans katagorisine taşımıştı. Ayakkabı koleksiyonunu çok beğeniyorum bende de bir modelinden var gerçekten dans etmek için en iyi seçenek o ayakkabı.
Nıke bu serisiyle birlikte çok güzel tanıtım organizasyonlarına da imza atıyor. Bunlardan en iddalısı tabiki Nike Dans Kapışması, geçtiğimiz senelerde Aydan'ın dereceye giren performansını sitelerinden takip etmiştim. Şimdi yeni bir dansçı aranıyor ve dans kapışması başlıyor.
Nike'ın bu kapışmaları konu alan reklam filmini de hatırlıyorsunuzdur sanırım ben pek unutamıyorum çok iyi dansçılar rol almıştı.
Bu seneki kapışma için katılım 60 saniyelik özgür takıldığın yani freestyle filmleri 31 Ağustos 2007 tarihine kadarTurkcell 3909’a göndererek ve www.danskapismasi.com adresine yollayarak yarışmaya katılınabiliniyor. Şehir finalleri, 7, 8 ve 9 Eylül tarihlerinde Ankara, İzmir ve İstanbul’da gerçekleştirilecek. Finallerin sonunda seçilecek 18 şanslı dansçı, 13 ve 14 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Nike Dans Kampı’na katılacak. Adaylar, Türkiye ve dünyadaki dans profesyonelleriyle tanışarak onların deneyimlerini paylaşacak, portfolyo oluşturma, dans, stil ve duruş gibi konularda eğitim alacak ki bu dans tutkunları için bulunmaz bir hediye. 15 Eylül tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek ülke finalinde seçilecek 3 dansçı, Sertab Erener’in yeni klibinde oynayacak.
Dans kapışmasının jürisine gelelim; Nike reklamlarının dünyaca ünlü dansçıları Sofia Boutella ve Kymberlee Jay(onlar gerçekten iyi dansçılar özellikle Sofia), Türkiye’deki Nike dans yarışmalarının birincileri Ekin Bernay ile Aydan Uysal, koreograf Super Dave ve Sertab Erener yer alıyor.
Katılım şartlarını, 0 800 211 81 07 numaralı telefondan veya http://www.danskapismasi.com/ adresinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca gönderilen videoları buradan seyredip oy kullanabilirsiniz. Final gecesi için 2 kişilik davetiye kazanma şansınız olabilir böylece. Sofia Boutella ve Kymberlee Jay o gece dans edeceklerse final gecesini kaçırmamak lazım. :)
İşte Sofia'nın dansıyla konuştuğu Nıke reklamı. O zaman Just do it :)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

tek kelimeyle kusursuz.bu kız mükemmel ya.dünya çapında en iyisi bence

Adsız dedi ki...

aydan abla seni çok seviyorum mmmmmmm sofia kimmiş senin yanında o bile sönük kalır seni okadar çok seviom ki anlatamam adım yasemin 13 yasındayım ve kafamın üstünde vb. hareketleri yapabiliyorum sence bu bir baslangıçmıdır seni seviyorummmm