7 Ağustos 2007 Salı

Lost 4. Sezon öncesi yeni teori (Cloverfield 1-18-08 Trailer)

Amerikan sinema salonlarında,prodüktörlüğünü j.j. Abrams’ın yaptığı ve 18.01.2008′de gösterime girecek adı açıklanmayan bir filmin trailer’ı gösteriliyormuş. İşin içinde j.j. Abrams ve produksiyon firması Bad Robot olunca Lost teorileri gündeme geliyor tabi.Teorilere göre; trailer o tarihte gösterime girecek bir filme ait değil , lost’un 4. sezon reklam kampanyası yani flashforward’ıymış.
Bu Lost insanları sonunda çıldırtacak ama bulmaca gibi birşeyler buldukça hepimiz seviniyoruz :)Dizinin 48 bölümü daha var, sanırım o bölümlerde de bizi kendine kitleyecekler.
Bu teoride bana mantıklı gelen taraf filmin henüz çekimlerine başlanmdaığı söyleniliyormuş. Ama trailer'i seyredince söylenilen tarihte filmin çıkması için çok uzun bir çalışma gerektiğini düşündürüyor. Filmde New York'a bilinmeyen bir şey saldırıyor ve ortalığı yerle bir ediyor ama bütçe 30 milyon$ olarak açıklanmış. Tabi bu da insanların kafasını daha da karıştırmakta çünkü oldukça küçük bir bütçe ve bu bütçe ile böyle bir filmin çekilemeyeceği fikri yaygın.
Neyse fazla kafayı bozmamak lazım tabi, ama şunu bir izleyin yeni bir film dahi olsa izlenmeye değer görünüyor. Yani Lost'un yapımcılarından artık herkes iyi şeyler beklediği için ne yapsalar olay olacak zaten.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben henüz eski sezonu bile izleyemedim :(

Saadet Topçu dedi ki...

Barış, bir an önce izlemeye başlamalısın, yeni sezon açılmadan olaya yetiş :)