12 Aralık 2007 Çarşamba

İlginç Hediyelikler


Bugün çok ilginç bir hediyeye rastladım. Belkide eğitim çağındaki çocuklar için alınabilecek ideal bir hediye olabilir. Hem gözlem hemde öğrenme yetilerini yükseltecek ilginç bir hediye. Adı Antworks Karınca Yuvası . Piyasa fiyatı 60YTL civarı. Ürünle ilgili açıklama şöyle yapılmış buyrun okuyun.



AntWorks, 2003 yılında NASA tarafından uygulanan, böceklerin uzay yaşamını konu alan bir araştırma bünyesinde, karıncaların düşük yerçekimli ortamlarda yaşamlarını incelemek ve tünel yapma yeteneklerini 3 boyutlu olarak gözlemleyebilmek amacıyla geliştirilmiş, yeni nesil karınca barınağıdır.
Karıncaların doğal yaşamlarına, tünel açma, iş bölümü ve benzeri günlük faaliyetlerine canlı ve 3 boyutlu olarak tanık olun. Her yaştan doğa severin seveceği ve eğlenebileceği, aynı zamanda da çocukların dünya görüşlerini olumlu yönde etkileyebilecek bir üründür.
Masanızın üzerinde bir karınca kolonisi? AntWorks, karıncaların yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını, tamamen bitkisel olan ve hiçbir toksik madde içermeyen jeliyle karşılar ve size sadece, karıncalarınızı izlemek kalır.
Tamamı bitkisel jelin üzerine, kullanım kılavuzunda belirtilen büyüklüklerde ve Antworks kutusundan çıkan tünel başlatma çubuğunu kullanarak delikler açın. Daha sonra bahçeden veya parktan yaklaşık 15 adet karınca yakalayın. Karıncalarınızı basit bir şekilde, ürünün içine yerleştirin, ürünün kapağını kapatın ve 3 boyutlu tünel şovu başlasın!
Unutmayın özel jel, karıncalarınızın hem yiyecek hem içecek ihtiyacını karşılayacak şekilde üretilmiştir.Özellikleri:
Sağlam akrilik konteynerin boyutları 14 cm. x 16.5 cm.x 3,5 cm dir.Bütün yaştan kullanıcılar için, mükemmel bir eğitimsel/öğrenimsel hediyedir.Ürün kullanımı için ihtiyaç duyulan bütün aparatlar (el büyüteci , mücevher büyüteci , tünel açma aparatı , karıncalar hakkında ilginç bilgiler içeren kullanım kılavuzu) ile birlikte gelir. Jel tekrar kullanılabilme özelliğine sahiptir.Ortalama yaşam süresi 6 aydır.(Karıncaların ortalama 1 ila 3 ay yaşadığı göz önüne alındığında, ürün içinde en az 2 jenerasyon karınca beslenebilmektedir..)Kutudan Çıkanlar :
Özel jel dolu akrilik konteyner,Mücevher büyüteci,El büyüteci,Tünel açma aparatı,Kullanım kılavuzu

Hiç yorum yok: