26 Ağustos 2008 Salı

Madonna Sticky & Sweet Turnesi


Madonna Sticky & Sweet Turnesi

Madonna son albümüyle birlikte Sticky & Sweet dünya turnesine 23 Ağustos 2008'de Cardiff, Wales’de başladı. 50'lik hatun sahnede göz dolduruyordu. Cumartesi başlayan turnenin kısa kayıtlarını izleyince performansından eksiltmediği görülüyor. Buralara malesef uğramayacak, şimdilik videolarını seyredip iç geçireceğiz. Ama böyle bir şov canlı seyredilmeli, Madonna bize de gelmeli artık.
Daha önceki turnesi büyük ilgi çekmişti. Confessions On A Dance Floor 8.5 milyon kopya sattı ve konser kayıtlarının yer aldığı DVD'si hala çok satanlarda bulunuyor. Sanırım Madonna, Sticky & Sweet turnesinde de aynı rüzgardan esmeye devam edecek.


“STICKY & SWEET” Madonna'nın yaratıcı ortağı Jamie King tarafından yönetiliyor ve müzik direktörü Kevin Antunes .www.livenation.com ve www.madonna.com adresinden bilgi alabilirsiniz.
Madonna'nın 11. Stüdyo albümü "Hard Candy", Amerika, Japonya, Fransa, İngiltere, Almanya, Kanada, Italya, Avustralya, Hollanda, Güney Amerika, İsveç, Danimarka, Irlanda, Finlandiya, Avusturya, źili, İspanya, Meksika, Hong Kong, Singapur, Slovenya, Portekiz, Belçika, Brezilya, İsviçre, İsrail aralarında olduğu 27 ülkede 1 numarada. Yani STICKY & SWEET çok konuşulacak bir tur olacak.

Hiç yorum yok: