5 Ağustos 2008 Salı

Global Gathering 2008

Above & Beyond

Global Gathering 2008

8 - 9 Ağustos tarihlerinde Global Gathering performans serilerinin Türkiye ayağı ,Seanergy Beach Kilyos'ta yapılacak. Bu iki günde yerli ve yabancı önemli Dj'ler sahne alcaklar. Sasha, Eric Prydz, Samim - live, Sander Van Doorn, Markus Schulz, Christian Valera, Eston, Murat Uncuoğlu, Mert Yücel, Procombo, Dj Hassan, Tan, Erdinç Akbulut ,Calvin Harris - live, Dubfire (DeepDish), Above & Beyond, Axwell, Umek, Nic Fanciuli, James Algate, Bee Gee, Ferhat Albayrak, Alican-Soner, Garen, Batur, Barış, E-joop sahne konuklarının listesi.


Markus Schulz- Axwell
Sasha Dj Mag 'ın en iyi 100 dj sıralamasında 2000 yılında birincileğe oturmuştu. O yıldan bu yıla birincilik olmasada ilk sıralardan hiç ayırlmadı, geçen yıl ki sırlamada 5. olan Sasha' yı Above & Beyond 6. sırada takip ediyor. Above & Beyond 'un Anjunabeats100+From Goa to Rio albümü arşivlik bir set. 2 cd ve Rio konserinden görüntülerin ve röpörtajlarında yer aldığı bir dvd' den oluşan albüm, bu hafta ülkemizde de piyasaya çıkacak.
Markus Schulz ve Sander Van Doorn bu tarz partilerin en aranan isimlerinden ve Global Gatherhing turnesi kapsamında 8 Ağustosta setlerinin başında olacaklar. Global Gathering turneleri sayesinde hep iyi dj'ler ülkemize geldi bu sefer ki de dinlemeye değer konukları ağırlıyor olacak. Türk dj'lerimizde bu isimlerle aynı sahneyi paylaşacaklar. Murat Uncuoğlu ve BeeGee her zaman festivallerin en demirbaş isimleri olmuştur. BeeGee'nin son Trance From 2008 albüm satışları ve talebi göz önüne alınırsa yerli dj'lerimizi dinlemek içinde çok kişi Kilyos'ta soluğu alacak demektir.
Hem deniz hem müzik var, o zaman herkese iyi eğlenceler.
Bilet Fiyatları;
Günlük: Tam 75 YTL Kombine+Kamp: 150 YTL Kombine: 120 YTL Günlük VIP: 150 YTL

Sender Van Doorn

Hiç yorum yok: