28 Ağustos 2008 Perşembe

Dido yeni albümü "Safe Trip Home"


Dido 'dan yeni albüm "Safe Trip Home"

Dido'nun "No Angel" ve "Life For Rent" albümlerinin ardından 3. stüdyo albümü olacak olan "Safe Trip Home" uzun zaman süren bekleyişimizi bitirecek. İlk albümüyle zirveye oynayan Dido 2. albümüyle de aynı çizgisinde devam etti. Faithless grubunun üyelerinden Rollo'nun kardeşi olan Dido, Faithless ve Eminem ile yaptığı çalışmalarla da müzik dünyasında kendinden çok söz ettirdi.
Verdiği bu uzun aradan sonra nihayet beklenen albümünün çıkış tarihi açıklandı. "Safe Trip Home" firmadan kaynaklanan bir gecikme olmazsa Kasım ayında yayınlanacak. Albümün çıkış parçası "Don't Believe In Love" olacak ama Dido'nun internet sitesinde şimdiden"Look No Further" parçası bedava olarak indirilip dinlenebiliyor. Sanırım bu uzun ayrılık nedeniyle hayranlarına bir hediye vermek istedi, albüm çıkana kadar bu sakin büyülü parçayı dinleyip Kasım'ı bekleyeceğiz.
Albüm prodüktörleri açısından da dopdolu. Diğer albümlerinde olduğu gibi Rollo Amstrong ve Dido'nun yanı sıra Rufus Wainwright, Kayne West, Fiona Apple, Jon Brion prodüktör olarak ismi geçenler arasında.
Dido'nun diğer iki albümünü hala zaman zaman dinlerim , son günlerde de sürekli "Look No Further" ı dinliyorum ve "Safe Trip Home" albümünün diğer parçalarını duymak için can atıyorum.

Hiç yorum yok: