26 Şubat 2008 Salı

Tuyap 2008 Spor Fuarı ve CINO Organizasyon

TÜYAP Beylikdüzü, 6 - 9 Mart 2008 tarihleri arasında, Spor 2008 Fuarı ile şenlenecek. Fuarda, Spor tesisleri yapım, bakım, onarım, Spor giyim modası, Yüzme havuzları, sporcu sağlığı ve ürünlerinin sergilenecek.
"TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından hazırlanan fuarda açık ve kapalı spor salonu ekipmanları, kondisyon aletleri, seyirci tribünleri, skorboardlar, kale direkleri, basketbol potaları, doğal ve yapay çimler, yelkenli ve motorlu tekneler, dalış ekipmanları, surf malzemeleri, motorlu su sporları, kayak ekipmanları ve giysileri, tırmanma ekipmanları, dağcılık malzemeleri, kamp-karavan ekipmanları, motosiklet ve bisikletler, spor kıyafetler, ayakkabılar ve aksesuarları, kapalı ve açık yüzme havuzları malzeme ve kimyasalları, sağlık ürünlerinin sergileneceği fuar renkli etkinliklere de sahne olacak.
Fuar ile ilgili detaylı bilgi için lütfen http://www.tuyap.com.tr/ ve http://www.sporfuari.org/ adreslerini ziyaret ediniz."
Alıntı ; Tüyap


Ve CİNO Organizayon


Bu fuara katılacak olan firmalardan biri de arkadaşım Güney'in CİNO'su ,extrem sporlarlarla ilgili şovlarında sergileneceği bu fuarda Cino Organizasyonun gösterilerini kaçırmamanızı tavsiye ederim. BBI Extreme Team adıyla 1997 yılından beri bu işler onlardan sorulmakta. Bisiklet ve breakdance showları, paten ve kaykay gösterileri yapıyor tırmanma duvarları inşa ediyor ve skate parklar kuruyorlar. Fuarda daha önce de yaptıkları gibi inşalarını kurup sovlarını yapacaklar. Cino hakkında daha fazla bilgi için sitesine buradan bakabilirsiniz. Güney ve arkadaşlarına (özellikle Şenol ve Cenk'e) bol extreme dolu günler temenni ediyorum. Kayın gitsin!


2 yorum:

Yeliz dedi ki...

bizimde hafta sonu fuar var ama gitmeye üşeniyorum valla:))
bursaya gidip dönmek çok zor geliyor bana bu ara üşengeç oldum fena durum anlayacağın:)
sevgiler

Saadet Topçu dedi ki...

Spor fuarı eğlenceli olacak buna gidelim birlikte.