19 Şubat 2008 Salı

Yaz Konserleri

Bu yaz büyük isimleri ağırlamaya hazırlanıyoruz. Babalar geliyor, bu yüzden programlarınızı şimdiden ayarlamalısınız. Bazı sanatçılar ayağınıza kadar geldiğinde muhakkak gidilmeli, sonra çok pişman olunuyor. Biliyorumda söylüyorum, herşey elimin altındayken üşenip gitmediğim konserler için sonradan pişman olabiliyorum. Bu yaz içinde iyi bir program yapmak gerek çünkü gitmeyi isteyeceğim müziğin babaları Türkiye'ye geliyor. Daha çok Rock'un babaları diyebiliriz. Ayrıca kesinleşmemiş yani sitelerinde kesin tur programlarında görmediğim ama geleceği söylentileri dolaşan Metallica ve Björk isimleri de gelirse bu yaz tam konser havasında geçecek demektir.

İşte benim seçtiğim kaçırılmaması gereken konserler;



Haziran ayı güzel konserlere ev sahipliği yapacağız. İlki Jethro Tull, onları canlı canlı seyretmek eminim büyük keyif olacaktır. 1968’den bu yana on bir altın ile beş plâtin plakla yerini koruyan grup ülkemize daha önce de gelmişti benim gibi gitmeyenler için 40. yıl dünya turnesi yeni bir fırsat .İan Anderson ve flütü kaçırılmaz .

JETHRO TULL
6 HAZİRAN CUMA / İSTANBUL
8 HAZİRAN PAZAR / ANKARA



Dıre Straits'in ünlü gitarı Mark Koppfler Haziran'da istanbul'a geliyor. Grup dışında solo çalışmlarıylada başarılılı bir maziye sahip olan Mark Knopfler güçlü vokal ve efsane gitar performansı ile Kuruçeşme Arena sahnesinde yer alacak.Bu konser hiç kaçmaz.
Mark Knopfler
tarih : 13.06.2008 21:00
mekan : Turkcell Kuruçeşme Arena
Bilet: 85,00 ytl




4 yıl üstüste "En İyi Erkek Rock Vokal Performansı" dalında Grammy ödülü alan Lenny Kravitz bu yaz ilk kez ülkemize gelecek.

Lenny Kravitz
tarih : 30.07.2008 21:00
mekan : Turkcell Kuruçeşme Arena
Bilet: 85,00 ytl

Hiç yorum yok: