6 Şubat 2008 Çarşamba

GOLLA ÇANTA


Golla çanta modelleri çok hoşuma gitti bende iki tane aldım. Kullanışlı ve cici modeller var. Birkaç örneği de aşağıda ki resimlerde görebilirsiniz. Bu çantalardan almak isterseniz Bahçeşehir MMM Migros içindeki müzik reyonu IMM Müzik standında bulabilirsiniz. IMM Müzik ayrıca internet üzerinden albüm satışı yapıyor, arayıpta bulamadığınız birçok sanatçıya buradan ulaşabilirsiniz. VeMüzik. com a göz atmanızı tavsiye ederim.

Ben Golla 'nın telefon çantalarını çok beğendim. Bir tanede de aldım. Telefonum için uygun bir kılıf bulamamıştım modelinden dolayı ama Golla' da çok farklı telefonlara uyabilecek çanta modelleri var. En güzel benimkisi :)



Dijital fotoğraf makinaları için çok kullanışlı ve rengarenk çantaları da var. Çok cici modeller.



Bu model çantaları ise I-Pot v.b. müzikçalarlar için tasarlanmış. Ben bir tane de bu modellerden aldım tatlı bir pembe. Çok güzel modeller ve canlı renkler vardı karar vermek zor, bir sürü almak geliyor içimden :) Bu modelde birkaç göz olduğundan sadece müzik için değil farklı şeyler tıkıştırmak için de kullanılabilir. Ben bir göze flash bellek koydum, bir gözüne kulaklıkları tıkıştırdım. Hepsi toplu halde artık.

Klasik laptop çantalarından sıkılanlar için iyi bir seçnekte bu renkli laptop çantaları. Golla'nın farklı iki modelde hazırlanmış çantaları mevcut, biri resimdeki gibi askılı günlük çanta olarakta kullanılabilecek modeller , diğeri de bildiğimiz klasik laptop çantası gibi yandan fermuarlı modeller. Her ikisi de karnaval gibi renkli renkli.



Tüm Golla çanta modellerini görmek için buraya bakınız.


2 yorum:

Yeliz dedi ki...

rengerenk ne cici bunlar, süslü seni iyi günlerde kullan:)

Saadet Topçu dedi ki...

Sağol Yeliz'cim, süslü şeyleri bulmadan rahat etmiyorum :)