11 Eylül 2007 Salı

Tiesto "Live İn concert" Elements Of Life World Tour 2007

Tiesto, bizi hiç ihmal etmez hep gelir sağolsun :), Ama bu gelişi başka bir ara daha Mayıs ayında geleceği söylentisi vardı iptal oldu sonunda 16 Kasım tarihi netleşti. Bu sefer konser CNR EXPO Fuar Merkezi ,Yeşilköy'de olacakmış eh bu kadar yakına gelmiş gitmemek olmaz di mi? Tiesto konserlerine daha önce 3 kez gittim sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bence performansları hep başarılıydı ama bu sefer başka sadece dj set çalmaycak canlı performanslarda olacak. Yani tam bir konser olacak o yüzden kaçırmamak lazım. Parçalarında ona eşlik eden santçılarında katılacağı, sahne şovlarının yer aldığı bir konser yapılacak. Ayrıntıları sitesinden takip etmenizi öneririm. www.tiestoistanbul.com Anlayacağımız bu seferki başka tam bir sahne şovu ve dj performansı olacak bu konser kaçmaz.
Tiesto - Elements of Life Tour 2007 Trailer

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Adam iyi ama buz adadaki konserin den sonra ben bu club partilerinden sıkıldım. Her yerde amele arkadaşlar var. Ama gittiğin en iyi parti 2003 yılındaki chemical brothers'ın konser verdiği partiydi.

Saadet Topçu dedi ki...

Buzada çok küçük mekandı, açık hava konser olanları daha iyi tabi. Cahamical'e gidel o kadar oldu mu? çabuk geçmiş zaman. Benim gittiğim en iyi parti vs. si Faithless'ın Çeşme Seaside konseriydi. Kimbilir onun üzerinden kaç yıl geçti :)

Adsız dedi ki...

gerçekten o kadar olmuş :) zaman çabuk geçiyor.

Adsız dedi ki...

Buzada, Suada olalı çok değişmiş ben geçen hafta ordaydım, tavsiye ederim nede olsa galatasaray adası:=

Saadet Topçu dedi ki...

Heh bu organizasyonuda siz yapın bakalım gidelim Galatasaray adamıza :)