26 Eylül 2007 Çarşamba

CeBIT Bilişim Eurasia 2007


CeBIT Bilişim Eurasia 2007, 2 Ekim'de başlıyor. Sektörün çok önemli firmalarını bir araya toplayan bu büyük organizasyon dolayısıyla ziyaretçisi en bol fuarların başında geliyor. Ben de şaşmadan ilk başladığından beri her yıl ziyaret ediyorum çünkü teknoloji karşısında boynumuz kıldan ince :)
Bu yıl fuarla ilgili bilgiler şöyle;
Fuar Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı - 7 Ekim 2007 Pazar
Fuar Ziyaret Saatleri : 11:00 - 19:00
Fuar Biletleri : 20 YTL / gün (KDV Dahildir)Bir kişilik ve tek giriş içindir. 15 yaşından küçükler giremez.

CeBIT Bilişim Eurasia Avrasya bölgesinde, en iyi bilinen ve en büyük bilişim fuarıdır. Almanya'da düzenlenmekte olan CeBIT etkinliğinden sonra, tüm dünyada en büyük ikinci CeBIT etkinliğidir.
Bilişim dünyasında; donanım, yazılım ve hizmet sektöründe meydana gelen en son gelişmeler sergilenmektedir.
Güneydoğu Avrupa'da özellikle Balkanlar'da, Türkiye'de Orta Doğu'da, Orta Asya'da ve Karadeniz Bölgesi'nde bilişim pazarına veya işlerinde bilişim araçlarını kullananlara hitap eden katılımcı düzeyi en yüksek fuardır.
2007 yılında 20 ülke/bölgeden yaklaşık 1000 şirket CeBIT Bilişim Eurasia aracılığı ile geleceğin teknolojilerini, uluslararası bilişim endüstrisindeki eğilimleri ziyaretçilere tanıtacaktır.
CeBIT Bilişim Eurasia, ziyaretçilere, rekabet eden yüzlerce katılımcı firmanın sergiledikleri yeni ürünlerini ve hizmetlerini karşılaştırma imkanı sağlanmaktadır.
Endüstriden, devletten, yerel yönetimlerden, üniversitelerden, bankacılık ve eğitim sektörlerinden, bilimsel kurumlardan en önemli oyuncularla buluşma ve iş ilişkileri kurma fırsatı sunulmaktadır.

Birde "Akıllı Rnadevu Sistemi" adı verilen katılımcılarla profosyonel ziyaretçileri buluşturan bir çözümleri var. Ziyaretçi ilgi duyduğu firma ile sms yoluyla randevu alıyor. Bu güzel bir çözüm, her türlü ziyaretçinin akın ettiği böyle bir fuarda öncelik hakkına sahip olmak isteyen firmalarını buluşturmak isteyenler için.

Salon ve temalar için buraya bakabilirsiniz

Bu fuarın organizatörü HİF A.Ş. Hannover Fairs - İnterpro Uluslararasi Fuarcilik , bu büyük fuar organizasyonu için bilişim sektörünü buluşturmayı başarıyor. Tüm çalışanlarıyla bir yıl boyunca hazırlanıp bu organizasyonun ortaya çıktığına ufaktan şahit oluyorum. Bu iş A 'dan Z'ye çalışanların başarısıdır:) Bizde gidip rahat rahat gezip her birşeyden haberdar oluyoruz sayelerinde. Sağolsunlar...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Saadetcim, cumartesi uygun olursak gidebiliriz. Barış'da orada nasılsa. Sen marketingist'i unuttun seni gidi seni:)

yaltun dedi ki...

Cebit'te bu yıl Vestel'in Notch ve Torque serisi ile gömülü 3G modemi içeren Mio ve Rhino dizüstü bilgisayarları ve olağanüstü hızıyla öne çıkan yeni Kronos PC ürünleri de yer alacak. Bilişim ürünlerinde yeni neler var diye düşünenlerin ilgisini çekebilir.

Yine Vestel standında yer alacak "görüntünün tozunu alan teknoloji" sloganıyla tanıtılan Vestel Pixellence LCD TV serisinin yanısıra, aynı ekranda iki ayrı görüntüyü birbirine karıştırmadan yanyana iki kişiye ulaştıran Sound Beam özellikli LCD TV'lerin bu yıl fuar ziyaretçilerinin en çok ilgisini çekecek teknolojiler olacağını düşünüyorum.

Saadet Topçu dedi ki...

Bu standa özellikle bakacağız, bakalım görüntünün tozunu alabiliyor mu?