5 Haziran 2008 Perşembe

Sezen Aksu Yeni Albüm Deniz Yıldızı





Sezen Aksu Yeni Albüm Deniz Yıldızı

Gel Gel Gel Sezen'e Gel
Bu sözler Sezen'in konser daveti, konserlerinde söylediği bir şarkı, sitesinde orjinalini dinlemelisiniz. Serçeye gel, Cik Cik :)) Alem kadın bu Sezen Aksu.
Sezen Aksu, "Denizyıldızı"nın ardından ilk konseri ile Turkcell Kuruçeşme Arena'da.
Sezen Aksu 27 – 28 Haziran 2008 tarihinde Turkcell Kuruçeşme Arena’da “Denizyıldızı” adındaki albümünün çıkışının ardından ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Konserde Aksu, bilinen eserlerinin yanı sıra Haziran ayında piyasaya çıkması planlanan yeni albümünden şarkılara da ağırlık verecek.
Daha albüm piyasaya çıkmadan dinleyicilerin beğenisini kazanmış olan Beşik, Hala Haber Bekliyorum Senden, Yol Arkadaşım gibi duygulu şarkılarının yanı sıra Aksu konserde Roman, Menajer ve İzmir’in Kızları gibi eğlenceli şarkılarını da seslendirecek.
"Denizyıldızı"nın içeriğini, “duygusal ve fiziksel olarak yoğun bir dönemin içinden çıkmış yoğun şarkılar” olarak yorumlayan Aksu’nun Turkcell Kuruçeşme Arena’da vereceği konser tamamıyla albüm şarkılarından oluşmasa da, albümün karakteristiğini yansıtır nitelikte olacak.
“İlk defa bu kadar kişisel olabilecek sözler yazdım” diyen Aksu konserde, şarkılarında anlattığı hikayesini, şarkı aralarındaki neşeli hikayeleriyle de renklendirecek. Her fırsatta komedyen olmayı tercih ettiğini söyleyen Aksu’nun sahneden seyircileriyle paylaştığı hikayelerinde bu yaz komedinin dozu artacak.
Sezen Aksu’nun İstanbul’daki ilk büyük yaz konserinde dinleyiciler, Turkcell Kuruçeşme Arena’nın 3800 kişilik yeni oturma düzeni ile rahat bir ortamda şarkılara eşlik edebilecekler. Alıntı: sezenaksu.com.tr

Sahne Önü Sandalye: 100,00 YTL Tribün: 75,00 YTL Tribün: 90,00 YTL

Hiç yorum yok: