20 Haziran 2008 Cuma

Amy Winehouse - Frank Deluxe Edition

Amy Winehouse - Frank Deluxe Edition


Amy Winehouse son dönemlerde zevkle dinlediğim seslerden biri ama hayat tarzından dolayıdır ki sadece dinlemekle yetiniyorum. Marjinal tarz bu mudur? bilmiyorum ama kokain bağımlılığı onun genç yaşta öldürecek gibi geliyor. O zaman bir çok ünlü gibi kariyerinin doruk noktasında efsane olacak sanırım. Bunlar benim öngörülerim tabi, 'bari daha çok müzik yapsa da keyfini çıkarsak' derken plak şirketininde kendisini ayık bulduğu her saat stüdyoya sokup kayda aldığını öğrendim.
Grammy ödüllerini topladığı albümü Back to Back 'in başarısını pekiştiren bir deluxe edition versiyonu çıkmıştı 7 yeni parçanın yer aldığı albümde bence çok güzel parçalar vardı. Şimdi de Back to back albümünden önce yayınlanmış olan Frank albümünün bir deluxe edition versiyonu çıktı. Bu albümde 17 yeni parça var. Bu albümler tahminimce ilk albüm yapıldığında listeye girmeyen ama kaydı yapılmış eserler. Şimdi Amy' nin hayranlarını doyurmak için eldeki tüm kayıtlar piyasaya çıkartılmaya başlanmış görünüyor. Bence iyi de olmuş yeni albüm çalışmasını ne zaman bititrebileceği belli olmadığından dinleyicisi için yeni parçaların yer aldığı bu albümü tavsiye ederim.

CD1
01. Intro / Stronger Than Me02. You Sent Me Flying / Cherry03. Know You Now04. Fuck Me Pumps05. I Heard Love Is Blind06. Moodys Mood For Love / Teo Licks07. (There Is) No Greater Love08. In My Bed09. Take The Box10. October Song11. What Is It About Men12. Help Yourself13. Amy Amy Amy / Outro
CD2
01. Take The Box (Original Demo)02. I Heard Love Is Blind (Original Demo)03. Someone To Watch Over Me (Original Demo)04. What It Is (Original Demo)05. Teach Me Tonight (Hootenanny)06. Round Midnight (B-Side)07. Fools Gold (B-Side)08. Stronger Than Me (Later With Jools Holland)09. I Heard Love Is Blind (Live At Concorde, Brighton)10. Take The Box (Live At Concorde, Brighton)11. In My Bed (Live At Concorde, Brighton)12. Mr Magic (Through The Smoke) (Janice Long Session)13. (There Is) No Greater Love (Janice Long Session)14. Fuck Me Pumps (Mj Cole Mix)15. Take The Box (Seijis Buggin Mix)16. Stronger Than Me (Harmonic 33 Mix)17. In My Bed (Cj Mix)

Hiç yorum yok: