5 Ekim 2007 Cuma

Mis Gibi Çilekli


Çilek Reçeli gibi bir ismi iş olsun diye benimsemedim tabiki, çilek en sevdiğim meyvadır, kokusuna da bayılırım. Size reçel tarifi vermeyeceğim, zaten herkes bilir çilek reçeli yapmayı ama yedim tadı güzel ama şu kokusunu da değerlendirebilsek diyorsanız benim gibi, Body Shop'un çilek serisi vücut kremlerini kullanabilirsiniz. Mmmmm mis gibi hepsi :) Yanlız küçük bir yan etkisi var çilek sevenlerle fazla yakın temasa geçmeyin yiyecekmiş gibi bakıyorlar :))


BORN LIPPY ÇİLEK DUDAK BALSAMI
Çilek kokulu bu dudak balsamı öyle güzel kokuyorki dudaklarınızın tadına bakmaktan geri duramayacaksınız. Üstelik içeriğindeki Yerel Ticaret ürünü balmumu, dudaklarınızı koruyor ve bakımını sağlıyor. 10 ml

ÇİLEK VÜCUT LOSYONU
Bu benzersiz çilekli vücut losyonu, Yerel Ticaret ürünü babassu yağı ve organik soya yağı içerir. 250 ml.

ÇİLEK BANYO & DUŞ JELİ
Güne cildinizi yıpratmayan bu sabunsuz temizleyicinin meyve özlü benzersiz kokusuyla başlayın. 250 ml

ÇİLEK VÜCUT KREMİ (BODY BUTTER)
Muhteşem çilek çekirdeği yağı, Yerel Ticaret ürünü shea ve kakao yağlarıyla ekstra yumuşaklık ve 24 saat nemlendirme sağlar. 200 ML

ÇİLEK GÜNLÜK VÜCUT PEELİNGİ
Ezilmiş ceviz kabukları, kiwi çekirdekleri ve nemlendirici bal ile cildinize bakım yapar. 200 ML

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Çilek Reçeli isminin doğduğu günü hatırlıyorum sanki ?
Body Shop'un Kakao yağı vücut losyonunu kullanmıştım, neredeyse bir sene dayandı:)verdiğiniz paraya değiyor.Bir de Whıte Musk Vanilyalı olan mor şişedeki parfümü ve vücut losyonu bir harika :)tavsiye edilir.

Saadet Topçu dedi ki...

Evet, ben reçel diye kaydetmiştim msn'imi sen ve herkes ne reçeli olduğunu merak etmiştiniz.Bende duruma sonunda açıklık getirmiştim. Reçeli beğenmemiştin sen sanırım artık beğeniyosun dimi ?
Bir de bu Body Shop'un Gül kokulu parfümü var kuzen çok beğeniyor dene istersen.

Adsız dedi ki...

Reçelde güzeldi ama böyle daha hoş oldu:) Gül kokularını ben pek tercih etmem. Yasmin ve portakal çiçeği karışımı parfümünü aldık :)
Öptüm

Saadet Topçu dedi ki...

Parfümümüzü herkes beğendi iyiki almışız :)