8 Ekim 2007 Pazartesi

Şehitlerimiz

Küpeli Dağı bölgesinde çıkan çatışmada Astsubay Ahmet Sarıoğlu ile erler Bayram Güzel, Turgay Salgar, Mehmet Uyar, Seyfi Altuntaş, Mehmet Yıldırım, Mehmet Uçarı, Kasım Aksoy, A. Şükrü Karataş, Emrah Eryılmaz, Sıddık Küçükgöz, Fetullah Selçuk ve Mehmet Coşkun şehit oldu.

Bugün ; Diyarbakır'ın Lice ilçesinde mayın patlaması sonucu 1 astsubay şehit oldu, 3 er yaralandı.
Şırnak'ta meydana gelen mayın patlamasında bir uzman çavuş şehit oldu.

Evet bu yazılar manşetlerden, böyle mübarek aylarda bu haince işleri yapanların insan olmadıkları çok açık. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama sadece onların kötü haberleri geldikçe benimde canım acıyor. Sadece bunu söylemek istedim. Rahmet üzerlerinde olsun.

5 yorum:

etipuf dedi ki...

aileleriyle yapıln röportajı görünce içim burkuldu...

çok fena ya...diyecek söz bulamıyorum...

Adsız dedi ki...

Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna ya rab ne güneşler batıyor.. Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, gökten ecdad inerek öpse o pak alnını değer.

Aziz ruhları şad olsun ,
Allah sevdiklerine sabır versin .

Söylenecek çok şey var ,ama ne söylense anlamsız kalır artık
Çünkü sözler bitti ...
Artık bişey yapmalı , daha çok canımız yanmadan ...

...Aslı Cadısı... dedi ki...

Ateş düştüğü yeri yakıyor..haberlerini aldıkça elnette canımız acıyor ama aileleri kadar olamayız..Tüm şehit ailelerinin ve Türkiye'nin başısaolsun..Allahın rahmeti üzerlerinden eksilmesin...

Saadet Topçu dedi ki...

Artık şehit haberleri almayacağımız bir tv ve gazete istiyorum. Bunların hepsi kötü bir mazi olarak kalsın artık. Bu hainler azaba uğrasın artık.

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Çok üzücü. Osman Pamukoglu "Unutulanlar Dışında Birşey Yok" adlı kitabında "Bütün savaşlarda kaybeden sadece ve sadece annelerdir. Hiçbir anlaşma, annelerin ,mezara kadar yüreğindeki ateşi söndüremez." lafı beni çok etkilemişti.