3 Ekim 2007 Çarşamba

Bu Blogda Sigara İçilmez!

Bu vidoyu tüm arkadaşların seyretmesini istiyorum, kendinize bunu yapmamanız için. Sigaranın zararlı olduğu hepimizce aşikar ama nedense içenler buna tutkuyla bağlılar. Umarım bu videoda görecekleriniz biraz olsun sizi uyandırır.
Herşeyden önce kendinize ve sevdiklerinize zarar vermemek onları üzmemek için sigarayı bırakın. Bu yıl babam çok ciddi rahatsızlık geçirdi, hastanede kaldığımız süre boyunca oradaki tüm hastalar kemoterapiye gönderildi, biz korkuyla bekledik ama doktorumuz "sen sigara hiç içmemişsin şanslısın tedavi iyi gidiyor" dedi ve babam şimdi daha iyi. Hepimiz öleceğiz buna şüphem yok ama babamda onlar gibi kemoterapiye sevk edilseydi şu sigara yüzünden onu affedemezdim. Ben onun kızıyım bana karşı sorumlulukları var ve benim babam sigara içmeyerek bana babam olduğunu gösterdi. Biz hastaneden mutlu çıkanlardanız. Lütfen sizde kendinize ve ailenize sizi sevenlere bu özveriyi gösterin. Sigara hemen öldürse iyi, sizi yarım bir insan haline getirene kadar süründürebilir. Dinimizce de kendine zarar vermek günahtır bildiğim kadarıyla.
Kendinize bir iyilik yapın artık bırakın şu sigarayı. Sizleri seviyorum, sizi bu videodaki halde görmeyi istemiyorum."Sigara yok, ağlamak yok!"


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sadece yazdıkların bile üzülmeme yetti inanki ,Allah tüm sevdiklerimizi korusun , uzun ömürler versin .Ben video yu izlemedim , izlemekte istemiyorum ...Çok üzüleceğimi biliyorum , bakmaya dayanamam :((
Bende uzun süredir sigara içiyordum biliyorsun , akşamları 2,3 tane, onu bile bırakamıyordum , akşam olduğunda hemen aklıma geliyordu , ve şimdi bıraktım yaklaşık 10 gün oldu ...Yolun neresinden dönülse kardır diyerek zehirle vedalaştım ...Artık içmeyi düşünmüyorum kesinlikle ...
kendimi çok iyi hissediyorum , içen arkadaşlar bıraksın hiç zor değil ...İstemek yeterli .
Sigara bizden güçlü değilki ...
Herkese sigarasız sağlığlıklı günler :))
Sigara yok , mutluluk var ...