27 Nisan 2009 Pazartesi

Akira Kurosawa'nın Ardından



Akira Kurosawa'nın Ardından



"Büyük Akira Dünyada Shakespeare'e el sürme hakkına sahip tek sinemacıdır!" Orson Walles


Filmlerinin bazılarında Shakespeare, Van Gogh, Cézanne ve Chagall gibi büyük ustalardan etkilenen Dünya sinemasının önde gelen ustalarından Akira Kurosawa’nın 87 yapıtından oluşan sergi geçen hafta sona erdi. Bende bitmeden bu sergiyi gezme şansı buldum. Filmleri için düşlediği kareleri kağıda döken, karakterleri önce çizip renklendiren Akira Kurosawa'nın Ran, Kagemusha, Yume, Madadayo ve Umi Wa Miteita filmlerini anlatan sahne çizimleri sergide bulunmaktaydı. Pera Müzesinin iki katında yer alan sergide çekimleri sırasında yapılmış belgeselleri de izlemek mümkündü. Benim için en ilgi çekici kısmı bu belgesellerdi. Kamera arkası hazırlıkları, samuraylarıyla Akira'nın yaratıcılığı uzun uzun izlemeye değerdi.

Pera Müzesi'ne Akira Kurosawa’nın çizimlerini görmek için gitmiştim ama güzel bir süprizle karşılaştım. Diğer sergi katlarını gezerken karşıma Osman Hamdi Bey'in "Kaplumbağa Terbiyecisi" tablosu çıkıverdi. Daha önce hiç şu ünlü "Kaplumbağa Terbiyecisi"ni görmek kısmet olmamıştı. Sanırım tablodaki her canlı gerçekten nefes alıyordu.

Pera Müzesi sergileri için buraya bakınız.

İstanbul Modern Sanat Müzesi Sergiler

Kara Walker
İnsanların Tüm Irklarının İyiliği Adına
2002


İstanbul Modern Sanat Müzesi Sergiler
Geçen hafta uzun süredir gitmeyi istediğim sergilere gitme fırsatım oldu. Aynı gün hepsini gezip bol bol fotoğraf çektim. Burdan hepsini paylaşmama imkan yok ama bir iki resim ile sergileri anlatmaya çalışacağım.
İstanbul Modern Sanat Müzesinde Şubat ayından beri devam etmek te olan "Safkan Yansımalar "ve Ocak itibariyle başlayan "Gölgeye Övgü" sergilerini merak ediyordum. Nihayet sergiler kalkmadan gezme fırsatım oldu. "Safkan Yansımalar" sergisi 26 Nisan'da son bulduğu için artık görmek mümkün değil ama "Gölgeye Övgü" sergisi 6 Mayıs'a kadar sürecek.

Safkan Yansımalar'da Peter Müller, iki farklı sanat dalını bir araya getirmiş ve bunun için safkan modellerle çalışmış. Fotoğraf sanatçısının estetik bakışıyla, fonda ünlü resimler ve bu resimlerdeki kurguya uygun ön cephede atların asil duruşları sergilenmiş. Çok başarılı safkan bir fotoğraf sergisi . İşte sergiden bir kaç fotoğraf...



"Gölgeye Övgü" sergisinde yedi ülkeden sekiz çağdaş sanatçı ve 20. yy'ın ilk yarısından iki sinemacının önemli eserleri sergilenmekte. Bu kapsamda çeşitli eğitimler ve sempozyumlar yapılmış, gölge tiyatroları sergilenmiş.


Gölge tiyatrosu ve animasyon sinemasının önderlerinden ve ilk animasyon film “Prens Ahmet’in Maceraları" nı çeken Lotte Reiniger serginin en önemli isimlerinden biriydi. Ben ilk animsayon filmin kendisine ait olduğunu bilmiyordum ama öğrenmek için geç değil sanırım. En popüler filmi olan Papageno'yu sergilerin bulunduğu bölümdeki küçük salonlarda izlemek mümkün. Lotte Reiniger'in bir kuş avcısını anlattığı bu filmde, Mozart’ın operası The Magic Flute ile müziğin etkisine kapılmamak imkansız.

Ve bizim kültürümüze ait gölge tiyatrosunun en iyi örneği "Karagöz ve Hacivat" ile ilgili birçok dökümanın sergilendiği bu sergide ayrıca "Karagöz ve Hacivat" oyunları videodan gösterilmekte. Belirli günlerde de canlı gösteriler yapılmaktaymış. Sergiyi gezerken bu videoları kısa kısa seyredebiliyorsunuz isterseniz Müzenin hediyelik dükkanından kitaplarını ve videolarını almanızda mümkün. Ben Karagöz'ü de, Hacivat'ı da, mahalle eşraflarını da çok özlemişim. Seyretmek çok keyifliydi.

İstanbul Modern'in giriş katında bulunan çağdaş yaklaşımlar sergi salonunda aşağıda görünen eser dikkatimi çekti. İki karşılıklı duvarda duran aynı çizilmiş resim ortadaki iki açı farkı yapılmış ayna ile yansıtılmakta. Aynaların kesiştiği yerden bakınca iki resim birbirini tamamlıyor. Enteresandı.

"Gölgeye Övgü sergisi" devam etmekte merak edenler için giriş ücretleri tam: 7 TL indirimli: 3TL , Perşembe günleri tüm ziyaretçilere ücretsiz.

www.istanbulmodern.org







Afife Jale Tiyatro Ödülleri



Afife Jale Tiyatro Ödülleri


Afife Jale Tiyatro Ödülleri geçen ayın sonunda sahiplerini bulmuştu. Bu oyunları sezon bitmeden görmek gerek. Ben seyretmek istediğim birkaç oyunu seçtim , sizlerde adayları ve ödül alanları aşağıdaki listede görebilirsiniz. Bu oyunlardan "Maskeliler" oyununu çok beğendiğimi daha önce bu yazımda anlatmıştım. Bu başarılı oyunun tekrar altını çiziyorum ve henüz izlememiş olanlar için tavsiye ediyorum.

Yılın En Başarılı Prodüksiyonu
Maskeliler - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları
Rahat Yaşamaya Övgü (Brecht Kabare) - Tiyatro Pera
Albay Kuş - Tiyatro Adam

Yılın En Başarılı Yönetmeni
Murat Karasu - Albay Kuş (Tiyatro Adam)
Nesrin Kazankaya - Rahat Yaşamaya Övgü (Brecht Kabare) - Tiyatro Pera
Yiğit Sertdemir - Leonce ile Lena (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolar)

Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu
Mehmet Gürhan - Maskeliler (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)
Mert Turak - Leonce ile Lena (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)
Öner Erkan - Kaset (Tiyatro Duru)

Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu
Ayça Bingöl - Nehrin Solgun Yüzü (Tiyatro Stüdyosu)
Dolunay Soysert - Sürmanşet (İstanbul Halk Tiyatrosu)
Mine Tugay - Karatavuk (Dot Tiyatro)
Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu
Erdem Irmak - Kaset (Tiyatro Duru)
Fatih Koyunoğlu - Albay Kuş (Tiyatro Adam)
Serdar Orçin - Maskeliler (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)

Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu
Canan Ergüder - Bayrak (Tiyatro Krek)
Ceyda Düvenci - Sürmanşet (İstanbul Halk Tiyatrosu)
Özge Özder - Leonce ile Lena (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)

Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Erkek Oyuncusu
Cihan Ünal - 6 Haftada 6 Dans Dersi (Tiyatro İstanbul)
Fırat Tanış - Testosteron (Oyun Atölyesi)
Levent Öktem - Rahat Yaşamaya Övgü (Brecht Kabare) - Tiyatro Pera

Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Kadın Oyuncusu
Bilge Şen - Mutlu Yıllar (Beşiktaş Belediye Tiyatrosu)
Günay Karacaoğlu - Basit Bir Ev Kazası (Aysa Prodüksiyon)
Nevra Serezli - 6 Haftada 6 Dans Dersi (Tiyatro İstanbul)

Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Erkek Oyuncusu
Emre Karayel - Testosteron (Oyun Atölyesi)
İnan Ulaş Torun - Testosteron (Oyun Atölyesi)
Ufuk Özkan - Şahane Düğün (Asuman Dabak Tiyatrosu)

Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Kadın Oyuncusu
Başak Meşe - Rahat Yaşamaya Övgü (Brecht Kabare) - Tiyatro Pera
Fulden Akyürek - Çılgın Yenge (Abdullah Şahin Tiyatrosu)
Sevinç Erbulak - Tekrar Çal Sam/İstanbul Efendisi (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)

Yılın En Başarılı Sahne Tasarımcısı
Ali Cem Köroğlu - Sokrates’in Son Gecesi (İstanbul Devlet Tiyatrosu)
Duygu Sağıroğlu - Maskeliler (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)
Gamze Kuş - Leonce ile Lena/Deri Ceket (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)

Yılın En Başarılı Giysi Tasarımcısı
Ali Cem Köroğlu - Sokrates’in Son Gecesi (İstanbul Devlet Tiyatrosu)
Nihal Kaplangı - Leonce ile Lena(İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)
Nilüfer Moayeri - Rahat Yaşamaya Övgü (Brecht Kabare) - Tiyatro Pera

Yılın En Başarılı Sahne Müziği
Sabri Tuluğ Tırpan - Ne Dersin Azizim (İstanbul Devlet Tiyatrosu)
Selim Can Yalçın - Leonce ile Lena(İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)
Tolga Çebi - Testosteron (Oyun Atölyesi)

Yılın En Başarılı Işık Tasarımcısı
Cem Yılmazer - Victoria/Sürmanşet (Kenter Tiyatrosu/İstanbul Halk Tiyatrosu)
Mahmut Özdemir - Leonce ile Lena (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları)
Yüksel Aymaz - İstanbul’da Bir Dava/Sokrates’in Son Gecesi/Rahat Yaşamaya Övgü (Garajistanbul/İstanbul Devlet Tiyatrosu/Tiyatro Pera)

22 Nisan 2009 Çarşamba

Gezi Keyfi'yle Gezmenin Keyfi


Gezi Keyfi ile Gezmenin Keyfi

Daha öncede Gezi Keyfi ile yaptığım gezileri anlatmıştım, geçen hafta da buna yenisini ekleyip çok güzel bir piknik yaptık. Çatalca'da Tean bölgesinde buz gibi derenin kıyısında güzelim yeşilliğin içinde yayıldık. Bulunduğumuz bölgede sadece bizim grup olduğundan çok rahattı dilediğimiz kadar yayılıp güzelliğin tadını çıkardık. Kalabalık yerlerde piknik yapmak pek eğlenceli olmuyor malesef benim gibi keyif yapmak istiyorsanız yeşili bilenlerle gezeceksiniz. Yerin ne kadar güzel olduğunu böyle anlatmak mümkün değil ama bir kaç fotoğraf ekliyorum papatyalar ve yoncaların güzelliğini seçemesenizde hayal etmeniz için.

Pikniğin en can alıcı kısmı sadece bu Allah vergisi hava su toprak üçlüsü değildi tabiki. Aç karınları doyurmak için Fahri ve Halil'in de başında kavruldukları Cağ Kebap ziyafetinin tadı damağımda kaldı. Öyle pikniğe gidip iki mangalla geçiştirmek yok en babasından kebap yedik kalanı paket yaptık. Yemede yanında yat bu durumlar için söylenmiş bir atasözümüzmüş.


Uzun lafın en kestirmesi emeği geçen , geçmeyen, eğlenip coşan coşmayıp uyukluyan herkes memnundu. Bende tüm enerjimi toprak anaya bırakıp kulağımda kuşların cıvıltısıyla daha dinç olarak koşturmacama geri döndüm. Darısı herkesin başına :)


Gezi Keyfi grubumuz yakında yeni bir gezi düzenliyor. Malesef işlerim dolayısıyla çok isteyip katılamayacağım bu etkinliği sizlerle paylaşıyorum. Kapadokya'yı görmek isteyenler için Gezi Keyfi'nin en iyi tur organizasyonlarından biridir. Kaçırmayın derim.



Fahri Yardımcı'nın kaleminden tur ayrıntıları;
KAPADOKYA
"Arkadaşlar Mayısın 2. haftasında Kapadokya bölgesine 2 günlük gezi planladık. Çok güzel bir butik otelde konaklayacağız. http://www.akyolhotel.com/ Cuma akşamı erken saatte İstanbul'dan hareket ertesi gün Ağaçlı Tesislerinde otel içinde açık büfe kahvaltı yapıyoruz .Ardından Ihlara Vadisini ve Krater Gölü ile Kaymaklı yer altı şehrini geziyor ve bolgeye geçiyoruz .
Orta Hisarda Kultur Muze Restorant'ta öğlen yemeğimizi yiyoruz sonrasında Güvercinlik Vadisi Uçhisar Kalesi ve Üç Güzeller Turasanda şarap testi sonrasında otele dönüş akşam yemeği sonrası Karakuş Türk gecesi yerine gidiliyor Türk gecesinin tadını çıkarıyoruz
pazar
Kahvaltı sonrası Asmalı Konak gezisi, Ürgüp Devrent Vadisi, Paşabağları Keşişler Vadisi , Göreme Açık Hava Müzesi, Avanos çanak çömlek atelyeleri , öğlen yemeği sonrası Göreme bölgesinde panoramik ziyaret ve saat 16.00 gibi İstanbul 'a dönüş ,gece 11-12 gibi evimizdeyiz .
Ücret 200.TL olup yarım pansiyondur
(ulaşım ,konaklama, rehberlik, akşam yemeği ve sabah kahvaltısını kapsar )"

23 Nisan Çocuk Şenliği Etkinlikleri

23 Nisan Çocuk Şenliği Etkinlikleri

Ulusal Egemenliğimizin yıl dönümü ve Çocuk Bayramımızda minik dostları mutlu etme yolları için öneriler benden hediyeler sizden.
22-25 Nisan tarihlerinde İstanbul Modern Sanat Müzesi'nde çocuklar için etkinlikler yapılıyor. 10.00-18.00 saatleri arasında yapılan bu etkinlikler ücretsiz.





Avenue Q Müzikali

13 yaşından büyüklere hitap eden bu kukla tiyatrosu Profilo Kültür Merkezi'nde sahneleniyor. Bu sevimli kuklalara kalabalık ve bildik bir kadro hayat veriyor. Bilgi için bu linke bakınız.
23 Nisan Perşembe 21.00
24 Nisan Cuma 21.00
25 Nisan Cumartesi 21.00
26 Nisan Pazar 15.00
Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 67,50 TL 2. Kategori: 56,00 TL 3. Kategori: 45,00 TL 4. Kategori: 28,50 TL


Metin Zakoğlu ve Çocuklarla Standup

Metin Zakoğlu ,Kulis Oda Sahnesi Caddebostan'da 5-10 yaş arası çocukların katılabildiği ve oyun odasına 30 çocuğun alınarak onların aktılımıyla gerçekleştirdiği bir gösteri sunuyor. 40 dakika'lık eğlencenin bilet fiyatı 20TL

21 Nisan 2009 Salı

Mayıs Konserleri

Mayıs Konserlerinden Seçmeler




Toumani Diabete

Batı Afrika’ya ait bir çalgı olan “kora” ile Afrika geleneksel müziklerini dünyaya tanıtan ayrıca Grammy Ödüllü Toumani Diabete ekibiyle birlikte 22 Mayıs'ta İstanbul’da bir konser verecek. Son albümleri “The Mande Variations" ile bu yıl tekrar Grammy adayı olan Toumani Diabete geleneksel çalgısı "kora" yı İstanbul'lulara dinletmek için geliyor.
Bilet Fiyatları: 1. Kategori: 36,00 TL 2. Kategori: 32,50 TL
Mekan: CRR Konser Salonu




Sister Bliss
Faithless’ın kurucularından Sister Bliss, bu sefer tek olarak konser vermeye geliyor. Elektronik müziğinin hatırı sayılır ismi olan Sister Bliss 23 Mayıs 2009 Cumartesi gecesi sahne alacak.
Bilet Fiyatları: Tam: 28,00 TL, Öğrenci: 18,00 TL
Mekan:İndigo

The Prodigy-Invaders Must Die

The Prodigy-Invaders Must Die


Geçen yıl verilen moladan sonra bu yıl 18 Temmuz'da yapılacak olan Rock'N Coke festivalinin önemli konuklarından biri de The Prodigy, 23 Şubat'ta yayınlanan son albümleri "Invaders Must Die" turnesi kapsamında sahne alacak. Merakla bekliyoruz.

Albüm şarkı listesi:
1. Invaders Must Die Invaders Must Die 2. Omen Omen 3. Thunder Thunder 4. Colours Renkler 5. Take Me To The Hospital Hastane için Take Me 6. Warriors Dance Warriors dans 7. Run With The Wolves Çalıştır'ı Kurtlar ile 8. Omen Reprise Omen Reprise 9. World's On Fire Dünya's On Fire 10. Piranha Piranha 11. Stand Up Stand Up


The Prodigy - Invaders Must Die
Yükleyen IgnitionVM

16 Nisan 2009 Perşembe

Nisan Konserleri

Nisan Konserleri


Jay Jay Johanson

Melankolik sesi ve duygu dolu şarkı sözleriyle Trip-hop, elektronica harmanlı müziğiyle önemli bir hayran kitlesine sahip Jay-Jay Johanson, yeni albümü "Self-Portrait"in turnesi kapsamında 18 Nisan 2009'da Ghetto'da sahne alacak. Saat 23:00 de başlayacak konserin bilet fiyatları; 40 TL , 50 TL


Jane Birkin

2004 yılında da ülkemizde konser veren Jane Birkin, 21 Nisanda TİM Maslak Show Center'da sahne alacak. Hem oyunculuk, hem yönetmenlik, hem müzik kariyerinde başarılara imza atan Jane Birkin son albümünün konserleri kapsamında ülkemizde de bir konser verecek. Saat 21.00' de başlayacak olan konserin bilet fiyatları ;
1. Kategori: 112,00 TL 2. Kategori: 84,00 TL 3. Kategori: 61,50 TL



BUENA VISTA SOCIAL CLUB

Küba'nın efsanevi grubu Buena Vista Social Club, 12 kişilik ekibiyle 28 ve 29 Nisan tarihlerinde Istanbul ve Ankara'da sahne alacak.Kaçırılmayacak bir konser.
Manuel 'Guajiro' Mirabal (Trompet)
Jesus "Aguaje" Ramos (Trombon)
Manuel Galban (Gitar ve Klavye)
İstanbul konseri: 28 Nisan 2009 Salı - santralistanbul - 21.00
Ankara konseri: 29 Nisan 2009 Çarşamba - Anadolu Gösteri Kongre Merkezi - 21.00
Bilet fiyatları: 1. Kategori: 120,00 TL 2. Kategori: 99,50 TL 3. Kategori: 78,00 TL 4. Kategori: 56,00 TL 5. Kategori: 45,00 TL Ayakta

Nisan'da Sinema

Nisan'da Sinema
Bu ay 3 yerli film vizyona girecek. Bu filmlerden ikisi köy hikayesi biride İstanbul varoşlarına ait bir öykü. Türk sineması çalışıyor,bize de izlemek düşer.
.
DELİ DELİ OLMA


Başrollerini Tarık Akan ve Şerif Sezer'in paylaştığı "DELİ DELİ OLMA" filminin Yönetmeni Murat Saraçoglu. 17 Nisan'da gösterime girecek olan film Kars'ta çekilmiş ve için Tarık Akan bu rol için piyano dersleri almış. Filmin ana karakterleri, çocukken ailesiyle Rusya'dan göçen Mişka ve onun gençlik aşkı olan ama hiç kavuşamadığı sinirli mi sinirli yaşlı kadın Popuç.





MOMMO - KIZ KARDEŞİM

Annesiz iki çocuğun öyküsünün anlatıldığı bu filmi çok merak ediyorum. Küçük Ayşe için abisi minik dünyasının herşeyiymiş. Çocuk oyuncuları izlemek her zaman çok keyiflidir, bu filmde onların filmi olduğuna göre hoş bir hikaye çıkabilir. 17 Nisan'da gösterime girecek olan filmin yönetmeni Atalay Taşdiken.


Kız Kardeşim internet sitesi ve fragman için buraya tıklayınız


BAŞKA SEMTİN ÇOCUKLARI

İstanbul’un varoşlarındaki “kayıp hayatların” hikayesini anlatan filmin gösterim tarihi 24 Nisan 2009. Son yılların genç oyuncularının yer aldığı filmin kadrosu oldukça kalabalık. Yönetmeni Aydın Bulut'un ilk uzun metraj filmi olan Başka Semtin Çocukları 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali hem yönetmeniyle hem oyuncularıyla ödüller aldılar.

Oyuncular; Mehmet Ali Nuroğlu İsmail Hacıoğlu Volga Sorgu ,Ertan Saban Eyşan Özhim Bülent İnal ,Avni Yalçın ,İpek Yaylacıoğlu ,Özge Özder ,Erkan Bektaş ,Serkan Keskin, Taner Barlas , Bora Sivri , Filiz Ahmet .

Başka Semtin Çocukları filmi internet sitesi ve fragman için buraya tıklayınız

8 Nisan 2009 Çarşamba

YEREBATAN SARNICI


YEREBATAN SARNICI
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ VE SEMA GÖSTERİSİ

17 Nisan 2009 Cuma günü saat: 19.00 'da Sultanahmet Yerebatan Sarnıcında Erkan Mutlu'nun Tasavvuf Müziği Konseri yapılacak. Daha önce bir kez bende dinlemeye gitmiştim . Yerebatan Sarnıcı'nın gizemli havasıyla müziğin ve dansın birleşmesi insanı gerçekten etkiliyor. Ayrıca Sema gösterisi oradaki loş ışıkların içinde çok güzel görünüyor. 17 Nisan'da vaktiniz olursa gitmenizi tavsiye ederim. Gösteri sadece 1 saatlik ve halka açık yani ücretsiz.

İstanbul Modern Sinema


İstanbul Modern Sinema
9- 26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Modern, kuklalar ve metafizik olaylar içeren bir program hazırlamış. Yerli ve yabancı filmlerin gösterileceği bu tarihlerde Müze ziyaretçileri ücretsiz olarak bu gösterimleri izleyebilecekler. Buradaki link ile programı görebilirsiniz.

6 Nisan 2009 Pazartesi

Yaz Konserleri II

Yaz Konserleri II



Placebo

İlaç niyetine bir konser için ülekmize tekrar gelecek olan grup, son albümleri “Battle for the Sun” 'ı 8 Haziran'da piyasaya çıkaracak. Albümden yayınladıkları ilk single “Battle for the Sun” ile listelere ilk sıradan giriş yapan Placebo 23 Haziran akşamı İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahne alacak.
Bilet Fiyatları; Ayakta: 71,50 TL (geçici süre için bu fiyatta) Sahne Önü: 160,00 TL

"Battle for the Sun" albümünün açıklanan şarkı listesi;
1-Kitty Litter
2-Ashtray Heart
3-Battle For The Sun
4-For What It’s Worth
5-Devil In The Details
6-Bright Lights
7-Speak In Tongues
8-The Never-Ending Why
9-Julien''Happy You're Gone
10-Breathe Underwater
11-Come Undone
12-Kings Of Medicine



Deep Purple

Hard Rock ve Hevy Metal müziğinin baba gruplarından Deep Purple "40 Years Anniversary Tour” kapsamında İstanbul'a da geliyor. 20 Temmuz akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da konser verecek olan grup 40. müzik yılını hayranlarıyla paylaşacak.
Bilet Fiyatları; 1.Kategori: 160,00 TL (Sahne Önü Ayakta) 2.Kategori: 92,00 TL (Ayakta)

1 Nisan 2009 Çarşamba

Yaz Konser Haberleri

Yaz Konser Haberleri

Elektronik müziğin önemli ismi FatBoy Slim 1 Ağustos 2009'da Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahne alacak. FatBoy Slim'in Brighton Sahilindeki partide tam 260 bin kişiyi coşturduğu DVD'yi konserden önce izlemenizi tavsiye ederim.
Bilet Fiyatları ; Ayakta: 56,00 TL Sahne Önü: 107,50 TL


'Tour of the Universe 2009' turnesi kapsamında ülkemize de gelecek olan dünyanın önemli gruplarından Depeche Mode, 14 MAYIS' ta santralistanbul' da sahne alacak. Yeni albümleri "Sounds Of The Universe" 20 Nisan'da çıkacak olan grup yeni şarkılarıyla hayranlarını coşturacak .
Bilet Fiyatları ; NORMAL: 99,00 TL SAHNE ÖNÜ: 300,00 TL VIP: 180,00 TL

Efes Pilsen One Love Festival 8


Efes Pilsen One Love Festival 8

Efes Pilsen One Love Festival 8'e bu yıl katılacak iki isim belli oldu. Bunlardan biri, 2007 yılında"Myths of the Near Future" albümü ile, Mercury ödülünü kazanan Klaxons Dünya turnesi kapsamında One Love Festivalinde de sahne alacak . Diğer isim ise Röyksopp, bu yıl yayınlanan yeni albümleri "Junior" ile boy gösterecek. 20 Haziran’da Klaxons, 21 Haziran’da Röyksopp Santralistanbul’da sahne alacak. Diğer isimleri merakla bekliyoruz.

Biletler; Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 33,50 TL

Efes Pilsen One Love Festival 8 internet sitesi için buraya tıklayınız. Programın devamı daha sonraki günlerde açıklanacak.