15 Ekim 2008 Çarşamba

Johnny Depp' den Yeni Filmler


Johnny Depp' den Yeni Filmler

Johnny Deep'in oyunculuğunu da kendisini de çok beğenirim. Onun farklı karakterleri canlandırmasından ve özellikle çocuk filmlerinde oynamasından çok memnunum. 2010 yılında gösterime girmesi beklenen Alice in Wonderland( Alice Harikalar Dünyası) filmi ile yine bir çocuk filminde yer almış olacak. Bu film en son Sweeney Todd filminde çalıştığı Tim Burton yönetmenliğinde çekilmekte.


Önümüzdeki yıl 2 yeni filmi daha gösterime girecek. Bunlardan 'The Imaginarium of Doctor Parnassus', yönetmenliğini Terry Gilliam'ın yaptığı fantastik macera türünde bir film. Bu filmde Heath Ledger’ın olaylı ölümüyle Tony karakterini Johhny Deep, Colin Farell ve Jude Law canlandıracak. Hearth Ladger 'in ölümünden bir süre sonrada The Dark Knight (2008) .... The Joker rolüyle sinemalarda seyredildi. Film gösterime girdiğinde malesef yarım kalan son filmi bu olacak. Ayrıca bu filmdeki rolleriyle Johnny Deep, Colin Farell ve Jude Law alacakları ücretleri Hearth Ladger'ın 2 yaşındaki küçük kızına bağışlayacaklarmış.



2009 yılı gösterime girmesi beklenen diğer Johnny Deep filmi de 'Public Enemies'. Yönetmenliğini Michael Mann'ın yaptığı film önümüzdeki yılın yaz aylarında gösterimde olacak. Bryan Burrough'un kitabından uyarlanan film Amerika'nın suç örgütleri ve FBI arasında geçen bir hikaye. Filmdeki en güzel yüzlü suçlu tabiki John Dillinger rolüyle Johnny Deep.

Hiç yorum yok: