10 Mart 2008 Pazartesi

Tuluyhan Ugurlu Kapalıcarsi Konseri



Bu güzel konseri kaçırmamanızı tavsiye ederim.
"Tuluyhan Uğurlu, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve hala unutulmayan Kapalıçarşı konserini 06 Nisan Pazar günü saat 17.00’da tekrar ediyor. Kapalıçarşı Esnafları Derneği ile ortaklaşa düzenlenen konser için çarşının Cağaloğlu’ndan Beyazıt’a uzanan ünlü Kalpakçılar Caddesi, numaralı düzende bir konser mekânı haline getiriliyor. Nuruosmaniye kapısından giren konuklar önce geleneksel Türk ikramlarıyla ağırlanıp, biraz ilerdeki konser mekânına ulaşıyorlar. Konserde baştan sona kullanılan görsel sunum ise, LCD ekranlar ve dev perdelerle gerçekleştiriliyor. Kapalıçarşı ışıl ışıl çağdaş bir görünüm kazanıyor.

Konserde Tuluyhan Uğurlu’ya Ümit Yılmaz (bağlama), Murat Toraman (kaval), Doğukan Çokşeker (viyola), Can Özyiğit (cynthsizer) ve Abbas Karacan (percussion) eşlik ediyor.
Konserin sürpriz ismi ise Türk Halk Müziği’nin yıldızlaşan isimlerinden Sevcan Orhan. Genç solist Tuluyhan Uğurlu ile birlikte hazırlayacakları özel bir bölümle konsere renk katacak.

Tuluyhan Uğurlu’nun Kapalıçarşı 2008 konserinde seslendireceği Dünya Başkenti İstanbul isimli eser, bu konser için adeta yeniden hazırlanıyor. İçinde Kapalıçarşı’yı anlatan bir bölümün de bulunacağı Dünya Başkenti İstanbul, yepyeni bir sunumla dinleyiciyi İstanbul’da unutulmaz bir geziye çıkarıyor.
Konserin gerçekleşeceği pazar günü Kapalıçarşı kapalı olduğundan girişler sadece Nuruosmaniye Camii yanındaki Cağaloğlu-Nuruosmaniye kapısından yapılacaktır." Alıntı;Koser bülteni

TULUYHAN UGURLU KAPALIÇARŞI KONSERİ
Yer: Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi
Tarih: 06 Nisan 2008 Pazar
Saat: 17:00
Biletler: Biletix

Hiç yorum yok: