22 Kasım 2007 Perşembe

Benim Kokulu Örgü Çantam


Örgü çanta yapmayı geçen seneden beri düşünüyordum, düşünüyordum ... yani sadece düşünüyordum :) Bu yıl ablama rica ettim bir çanta yaptı sağolsun, başkası örünce daha güzel oluyor tavsiye ederim:) Aşağıda resimini gördüğünüz çok merak edilen çantam budur (kızlar sizler için). Taze taze fotolara bakın.İnci dizayn ürünü çantam için ablacıma teşekkür ediyorum.

Çantanın yapılışı ile ilgili tarif veremeyeceğim ama iki adet kalın kokulu yünlerden aldım ve bu güzel çanta ortaya çıktı(yani bence güzel) Örgü işini ablam diğer birleştirme ve astarlama işlerini ben yaptım. Yani ortak bir yapım. İki tane de koyu morumsu ahşap askılık ve içi içinde evde olan sarı bir kumaştan astar diktim sonra hepsini birbirine birleştirdim. Bu renk ile açık sarının uyumunu severim çantayı açınca içinden aydınlık bir rengin gözükmesi bence çok hoş oldu. Örgüyü bilenler zaten motiften anlıyolardır ayrıca istesenizde ilmek sayısı vs.. ayrıntıları bilmiyorum. Çünkü üzümü yiyip bağını sormadım:).

Çantamın diğer örgü çantalardan en önemli farkı kokulu yünden örülmüş olmasıdır. Her elime aldığımda hafif bir vanilya esansı kokusu yayılıyor. Kokoş çantası böyle olur :)



4 yorum:

Adsız dedi ki...

Saadetcim, çantan çok güzel olmuş iyi günlerde kullan. Bakalım benimki nasıl olacak,nerde bunun fiyongu:)benimkinde fiyonk olmalı!:)
Fiyonklu renk renk birden fazla çeşitlerini görmek isteyenleri benim sayfama da beklerim:) http://www.yelizindunyasi.com/sac-orgu-fiyonklu-cantalar

Saadet Topçu dedi ki...

Teşekkür ederim. Fiyonklusunu da senden bekliyoruz canım.

Unknown dedi ki...

Ablanın ellerine sağlık çok güzel olmuş. Tarifide olsa çok iyi olurdu... Resmini alıyorum ben de kendime yaptırcak birini bulurum inşallah...

Bu arada kokulu yünü de ilk defa duyuyorum süper bi fikir Eminönünde bulabiliriz sanırım :)

Güle Güle kullan çok şık duruyo...

Saadet Topçu dedi ki...

Serçe, teşekkür ederim. Kokulu yün diye sorarsan bulursun muhakkak. Bulamazsaz yardımcı olurum.