6 Ağustos 2009 Perşembe

74'lük Delikanlı Leonard Cohen

74'lük Delikanlı Leonard Cohen
74'lük delikanlı Leonard Cohen, dün gece Açık Hava tiyatrosunda hepimizi şarkılarıyla mest etti. Bu gece de konser verecek olan Cohen'i eğer bilet bulabilirseniz kaçırmayın. Turne kapsamında, 16 ülkede 34 farklı şehirde 40 konser vererek bir rekora da imza atacak.
İstanbul konserinde onu izlemiş olmaktan büyük keyif aldım. Şarkılarını söylerken o kendine has duruşları ve sahneyi selamlayıp dans ederek ayrılışı çok sempatikti. Özellikle sahneye bir kaç kez tekrar gelerek hepimizi coşturdu.
Cohen 'den"Dance Me To The End Of Love", "Suzanne", "Hallelujah", "So Long Marianne", "I'm Your Man" 'i canlı dinlemek çok keyifliydi.
Konser 9'da başlayıp nerdeyse 12'ye kadar sürdü. Doyasıya dinledik , kapıdan çıkan herkes bu konserden etkilenmiş görünüyordu. Öyle ki çoğu kişi kapının başındaki CD standı , tişört ve hediyeliklerin bulunduğu bölümlerden bu konserin hatırası olarak satın alıyordu.
Sahnede 9 kişilik ekibiyle ayrı ayrı şov yaptılar diyebilirim. Herbiri kendi marifetini konuşturdu. Kibar Cohen takdim ederken meşhur şapkasını göğsüne dayayıp önelerinde eğilerek selamladı. Güzel ekibiyle Cohen hepimizin içine dokunarak şarkılar söylediler. İyi ki geldin Cohen.


Fotoğraflar: Fuat Elmacı

Hiç yorum yok: