22 Haziran 2009 Pazartesi

10. ULUSLARARASI BÜYÜKÇEKMECE



10. ULUSLARARASI BÜYÜKÇEKMECE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ

03-11 Temmuz 2009 tarihleri arasında Büyükçekmece'de gerçekleştirilecek festivalde konserler , yerli ve yabancı halk dansları toplulukları ve farklı sanat gruplarına ait sergiler sunulacak.
Uluslararası Fotoğraf yarışması 'Su ve Yaşam'... konulu ve bu yıl 8'incisi düzenlenecek olan ULUSLARARASI HEYKEL SEMPOZYUMU, 25 Haziran - 12 Temmuz 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

9'uncusu gerçekleştirilecek olan "Altın Köprü Halkdansları Yarışması"nda ülkelerin halk dansları grupları yarışacak ve yine renkli görüntülere sahne olacak. Bu yıl festivale katılan önemli gruplardan biri olan Ballet Folklorico Latinoamericano Santiago del Estero, Arjantin Tango ile benim gibi tango severlerin ilgisini çekecektir.



Bu festivali izleyici olarakta kaçırmazdım şimdi katılımcı olarakta kaçırmıyorum. Bu güzel Festivali ve dans gruplarını görmenizi tavsiye ederim. Ayrıca her akşam ünlü sanatçılarımızın konserleri de yapılıyor.

Bu yıl konser verecek olan sanatçılar ;
Ferha Göçer, Linet,
Fatih Erkoç-Demet Tuncer- Hakan Aysev
Volkan Konak
Nilüfer
Feridun Düzağaç
Emre Aydın

Katılımcı Ülkeler

ARJANTİN, BAHREYN, BULGARİSTAN, ÇİN, GÜNEY KORE, FRANSA, HİNDİSTAN, İNGİLTERE, İSPANYA, İTALYA, KONGO, K.K.T.C., MAKEDONYA, MEKSİKA, POLONYA, PORTO RİKO, ROMANYA, SLOVAKYA, SLOVENYA, ŞİLİ, YUNANİSTAN, TÜRKİYE

Hiç yorum yok: