27 Temmuz 2011 Çarşamba

AMY



Yeni birşeyler yaratamayacak olman çok acı, sesini özleyeceğim.

19 Temmuz 2011 Salı

Ezgisiyle, Dansiyla Balkan Renkleri



"Doğunun yolu Batıyla kesişti, Batının dansı Orta Asya’nın müziğiyle renklendi. Ezgi dansa döndü, dans renklere, gün geldi “Bir fırtına tuttu bizi”, gün geldi “Damat” olduk halay çekildi. Muhacir, mübadil, göçmen olduk.
Türküler Göçtü, Dansla Elele Katar Oldu Yollara, Yürekleri Dağlayan Büyük Göçe Merhem… "

Enka Kültür Sanat 23. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında 20 Temmuz 2011 Çarşamba akşamı 21:15'te Enka Açıkhava Tiyatrosu İstinye'de Folklor Kurumu olarak Tiyatral bir dans gösterisi sunacağız. Benimde rol aldığım bu balkan gecesine, bizimle ağlayıp bizimle eğlenmek üzere herkesi bekliyoruz.

Enka Kültür Sanat 23. Yıl Yaz Etkinliklerine ait biletleri, Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi'nden ya da Biletix'ten satın alabilirsiniz.
Biletix'e,bağlanmak için tıklayınız
Enka Sanat için buraya tıklayınız.

7 Temmuz 2011 Perşembe

İçine Rockçı kaçmış bir Cazcı, Jamie Cullum





Bu hiperaktif adam için başka tabir bulamadım .Ona "Cazın yaramaz çocuğu" diyorlar, çok doğru, sahnede gördüğüm tam da buydu işte. Konser boyunca yerinde duramayan küçük bir çocuk gibiydi. Zaten yaşındanda çok küçük gösteren bu ufak tefek adam hepimizi kendine hayran bıraktı. Müziği ve sesi ile herkesin beğendiği Jamie, dinleyicileri arasına sempatisiyle daha fazlasını kattığını söleyebilirim sanırım.



Dün akşam Santral İstanbul'da verdiği keyifli gece sonunda "Evinize gidin ve arkadaşlarınıza bu akşam çok eğlendiğimizi anlatın" dedi. Hepimiz eğlendik ama sanırım o da bu dinleyici kitlesinden çok memnundu. Konser öncesi kendisiyle tanışma fırsatım oldu, TV de gördüğümden daha da küçük gencecik bir adamla karşılaşınca şaşırdım. Jamie 'i etrafa yaydığı enerji ve yerinde duramayan haliyle herkesi kendine hayran bıraktı. O sadece sahnede değil sahne dışında da yaramaz bir çocuk gibi sevimli.



Bu yetenekli adam piyanosunun başında sınır tanımıyor, sesi ,sempatik tavırları, dans eden seyircilerin yanına gidip içten sarılmaları, yüksek enerjisi ve komik sohbeti ile biz dinleyicilerine özel bir gece yaşattı.



"Yine gelirim dedi" umarım gelir, onu canlı dinlemek çok keyifli.